Poziv na edukaciju – Organizacija top manifestacija i stvaranje novog turističkog proizvoda

Turistička zajednica grada Županje poziva sve zainteresirane na edukaciju – Organizacija top manifestacija i stvaranje novog turističkog proizvoda namijenjena za organizatore manifestacija, djelatnicima turističkih zajednica, lokalnih samouprava, članovima udruga, akademskih zajednica predstavnicima medija kao i svima zainteresiranima. 

Predavanja će održati gospodin Nedo Pinezić, direktor tvrtke «Quanarius» d.o.o. za  marketing, konzalting i usluge u turizmu, sa sedamnaest godina iskustva u organizaciji top manifestacija.

Na samom području Vukovarsko-srijemske županije veliki je broj bogatih manifestacija te je ovo prilika za edukacija i razmjenu mišljenja i iskustava pri organiziranju i održavanju manifestacija.

Trening radionica održati će se u četvrtak, 28. rujna 2017. godine u velikoj gradskoj Vijećnici s početkom u 13.00 sati.

Polaznici će se upoznati sa cijelim procesom organizacije i razvoja manifestacije, stvaranja autentičnog i atraktivnog turističkog proizvoda, modelima financiranja, te međusobnog povezivanja manifestacija u destinaciji i povezivanja sa sličnim manifestacijama u drugim mjestima, uz primjere iz prakse.

PROGRAM

12.30 – 13.00 Okupljanje sudionika

13.00 -14.00 Edukacija I. dio

14.00 – 14.15 Pauza

14.15 – 15.30 Edukacija II. dio

15.30 – 17.00 Posjet Ruralnoj kući za odmor “Snašini kućari”, Gradište (Gastroponuda i piće)

Prijavni obrazac

Za sve informacije možete kontaktirati ured Turističke zajednice grada Županje – kontakt.