Poziv malim iznajmljivačima smještaja na edukaciju

Turistička zajednica grada Županje poziva male iznajmljivače na edukacije – trening radionice namijenjene za građane pružatelje ugostiteljskih usluga u domaćinstvu i na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu, ali i one koji tek razmišljaju o ideji da postanu iznajmljivači. 

Predavanja će održati gospodin Nedo Pinezić, direktor tvrtke «Quanarius» d.o.o. za  marketing, konzalting i usluge u turizmu, te predsjednik Zajednice obiteljskog turizma Hrvatske gospodarske komore.

U zadnjih nekoliko godina došlo je do porasta otvaranja smještajnih objekata u domaćinstvu na području Vukovarsko-srijemske županije te općenito malih iznajmljivača. Osim pružanja usluge smještaja, mali iznajmljivači svojim gostima mogu ponuditi i dodatne usluge te zajedničkim umrežavanjem sa drugim nositeljima turističke ponude biti pokretači razvoja destinacije.

Prva trening radionica održati će se 09.11.2016. u Županji za iznajmljivače s šireg županjskog i vinkovačkog područja, a druga  10.11.2016. u Vukovaru za iznajmljivače s šireg vukovarskog i iločkog područja.

Polaznici će se upoznati sa cijelim procesom pokretanja mikropoduzetničkog poduhvata od ideje – kako početi, koje vještine razvijati, koji su propisi i obveze, do realizacije, te saznati kako privući što veći broj gostiju, ostvariti što veći prihod, povećati kvalitetu usluge te ostvariti „brand“ dobrog domaćina.

Sredstva za održavanje Edukacija – trening radionica za male iznajmljivače na području Vukovarsko-srijemske županije odobrena su Turističkoj zajednici grada Županje temeljem programa Hrvatske turističke zajednice za dodjelu potpora turističkim zajednicama na turistički nerazvijenim područjima u 2016. godini. 

Poziv na edukaciju za male iznajmljivače     Prijava na edukaciju Županja

Za sve informacije možete kontaktirati:

Ured Turističke zajednice grada Županje – kontakt

Ured Turističke zajednice grada Vukovara – kontakt

63115849

perić slika