Pokreni svoj grad! – sudjeluj u odabiru aktivne zone

Turistička zajednica grada Županje dulji niz godina sudjeluje u nacionalnom projektu Coca-Cole HBC Hrvatska pod nazivom Lijepa naša Sava u okviru kojeg organiziramo Savski sajam u Županji i sudjelujemo na Sajmu u Zagrebu.

pokret za radost

Coca-Cola je nedavno u Hrvatskoj pokrenula projekt izgradnje vježbališta na otvorenome, aktivnih zona, sa željom da građane potakne na redovito vježbanje i rekreaciju. Uređenje vježbališta na otvorenome nova je aktivnost u okviru višegodišnjega Coca-Colina projekta Pokret za radost, kojim se građane potiče na kretanje te educira o važnosti uravnotežene prehrane i redovite tjelesne aktivnosti za zdravlje.

pokret za radost 1Drage Županjke, Županjci i svi koji volite Županju pozivamo Vas da se uključite u akciju te u Pokretu za radost glasate za Županju, jer svojim glasom možete doprinijeti da baš naš grad bude među deset gradova u Hrvatskoj koji će dobiti aktivnu zonu odnosno vježbalište na otvorenom. Na stranici www.pokretzaradost.hr za svoj grad možete glasati do 1. lipnja 2016.

 

“Mens sana in corpore sano!” – U zdravom tijelu, zdrav duh

Bez obzira na rezultate ovog pokreta neka Vas već danas sunčano vrijeme i probuđena priroda potaknu da što više vremena provodimo na otvorenom u šetnji, vožnji bicikla, rolanju, fitnesu na otvorenom… protegnite noge, udahnite punim plućima i opustite se u prirodi.Pokret_za_radost_dan_naslovna

Aktivirajte su u svojoj zajednici, više hodajte, manje se vozite i nastojte planirati što više aktivnosti sa obitelji i prijateljima na otvorenom.