Edukacija – Enogastronomija kao turistički doživljaj

Turistička zajednica grada Vukovara organizirati će edukaciju pod nazivom Enogastronomija kao turistički doživljaj, koja će se održati 29. studenoga 2016. godine u Hotelu Lav, u Vukovaru.

Radionicu će voditi akademik hrvatskog kulinarstva Branko Ognjenović, ujedno i predavač na raznim sveučilištima i veleučilištima te osnivač kulinarskog studija Majstor kuhar, okupljalište mnogih zaljubljenika u gastronomiju.

Kao renomirano ime hrvatskog kulinarstva u svojoj je dugogodišnjoj karijeri kuhao sa velikanima gastronomije, bio izbornik Hrvatske kulinarske reprezentacije, predvodnik ekipa na kulinarskim olimpijadama, kuhao je za razne predsjednike i političke dužnosnike te mnogim drugim ličnostima.  Svoju dugogodišnju karijeru nedavno je i okrunio prestižnom titulom World Master Chef- a. Iako iza sebe ima respektabilnu karijeru sebe opisuje samo jednom rečenicom „Volim ljude i sretan sam kad ih mogu uveseljavati hranom“.

Program održavanja radionice:

  • 09:30h – prvi dio predavanja
  • 12:00h – pauza (coffee break i prigodni domjenak)
  • 12:45h – drugi dio predavanja
  • 15:00h – pitanja i odgovori

Svrha radionice je usavršavanje vještina i znanja radi poboljšanja ugostiteljskih usluga i turističke ponude općenito.

Molimo da svoj dolazak potvrdite Turističkoj zajednici grada Vukovara najkasnije do 25. studenoga putem e-maila: tz-vukovar@vu.t-com.hr.