PROGRAM 55. ŠOKAČKOG SIJELA

“Jedva čekam da poklade dođu”

Izuzetno nas raduje što vam konačno možemo predstaviti program 55. Šokačkog sijela! U prikazanom programu nije dosta novosti koje su bile planirane za ovu godinu i večeri koje su temelj Šokačkog sijela, ali vjerujemo da će svatko pronaći ono što će ga veseliti. Pobrinuli smo se da svi događaji koji se trenutno ne mogu održati, već ove godine dobiju svoji novi datum i budu održani, uključujući naše folklorne večeri i niz koncerata poznatih glazbenika. U svibnju i lipnju će se našim gradom čuti pjesme Najboljih hrvatskih tamburaša, Petra Graše i Gibonnija.

Nastupi Gibonnija i Petra Graše sufinancirani su s po 25.000 kuna, putem natječaja „Jer svirati se mora 2“ Hrvatske glazbene unije. O točnim datumima ćemo vas obavijestiti jako brzo!

Programi se održavaju sukladno propisanim mjerama Stožera civilne zaštite i HZJZ-a, uz predočenje EU digitalne Covid potvrde, potvrde o preboljenju Covid-19 unazad 6 mjeseci ili potvrde o negativnom brzom antigenskom testu, ne starijem od 48 sati.Za programe koji se održavaju u dvorani Kino Mladost Županja, uz Covid potvrdu, obavezno je sjedenje i nošenje zaštitne maske tijekom trajanja programa i boravka u dvorani.Vizuale ovogodišnjeg Šokačkog sijela izradio je Mislav Lešić – Čardak Studios