Telefon: +385 32 832 711 - E-mail: tz-zupanja@vk.t-com.hr

PPS destinacija “Moja lijepa Slavonija kraj Save”

RH_365_htz_logo Hrvatska 365

Pilot projekt programa „Hrvatska 365“ Ministarstvo turizma je pokrenulo u rujnu 2014., s osnovnim ciljem boljeg korištenja resursa u vrijeme pred i posezone i prikazivanja Hrvatske kao destinacije koja nije turistički atraktivna samo kao destinacija „sunca i mora“, već i kao destinacija s turističkim mogućnostima tijekom cijele godine.

Turistička zajednica grada Slavonskog Broda, u suradnji sa Turističkom zajednicom grada Nova Gradiška i Turističkom zajednicom grada Županje, odabrana je od strane Hrvatske turističke zajednice kao jedna od 39 destinacija za dodjelu oznake “PPS destinacije” za produljenje turističke sezone 2015.

PPS destinacija “Moja lijepa Slavonija kraj Save”

PPS destinaciju “Moja lijepa Slavonija kraj Save” čine tri umrežena grada, Slavonski Brod, Nova Gradiška i Županja, 17 općina uz Savu; Babina Greda, Klakar, Bošnjaci, Oriovac, Oprisavci, Slavonski Šamac, Cerna, Davor, Gornja Vrba, Drenovci, Sikirevci, Stara Gradiška, Vrbje, Štitar, Gunja i Gradište, sveukupno 120 članova subjekata koji se na spomenutim područjima bave turizmom tijekom čitave godine.

Strateški ciljevi projekta Hrvatska 365 i osnivanja PPS destinacija je dovođenje u kontinentalni dio Hrvatske milijun turista do 2020. godine što nalaže strategija razvoja turizma Republike Hrvatske.

Više informacija o samoj destinaciji možete pogledati ovdje.

Službena web stranica PPS destinacije “Moja lijepa Slavonija kraj Save”

 

 

Back to Top