Otvorene prijave za sudjelovanje na VIII. Sajmu zlatne niti

U Županji će se od 3. veljače do 13. veljače 2018. godine održati 51. ŠOKAČKO SIJELO pod nazivom “Lipo ti se Šokica opravlja”. 

Tako će Županja ponovno biti pozornica pjesme, plesa i svetkovine narodnih običaja na kojoj će se izmjenjivati brojni sudionici i sadržaji – Malo šokačko sijelo, Sijelo pučkih pisaca, Večeri folklora, Malo literarno sijelo, glazbena radionica tradicijskih glazbala, Večer uz tamburu te izložbe, predstave i promocije.

 

Sajam

Turistička zajednica grada Županje će u okviru ove manifestacije  od 8. do 11. veljače 2018. godine organizirati VIII. SAJAM ZLATNE NITI. Sajam će i ove godine okupiti brojne izlagače, koji će u veselom pokladnom raspoloženju ponuditi razne proizvode poput izvornih suvenira, rukotvorina, predmeta od zlatoveza, narodne nošnje, etno kreacija, gastro proizvoda i mnogih drugih.

Poziv izlagačima za sudjelovanje na VIII. Sajmu Zlatne niti

Opći uvjeti izlaganja – VIII. Sajam zlatne niti

Obrazac prijave – VIII. Sajam zlatne niti

Vjerujemo da ćemo i ove godine kroz održavanje VIII. Sajma zlatne niti oživjeti i sačuvati bogatu tradicije našega kraja, skrenuti pozornost i senzibilizirati javnost na vrijednost sačuvanih znanja i vještina u tradiciji i rukotvorstvu te približiti široj zajednici raznolikost proizvoda hrvatskih proizvođača.