KAD RUKE ŠUTE – plesna predstava

Nakon odlične premijerne izvedbe i uspješno položenog ispita iz kazališne produkcije, “Kad ruke šute” kreće s ponovnim izvedbama, ali i gostovanjima diljem Republike Hrvatske u suradnji s Plesnim centrom TALA koji preuzima daljnji razvoj i distribuciju predstave.

“Kad ruke šute” plesna je predstava nastala prema ideji producentice Laure Pribanić , a na temelju stručno – istraživačkog teksta o partnerskim odnosima koji je napisala socijalna pedagoginja Sara Peranić. Plesač i plesačica, služeći se pokretom, gestama, mimikom i dodirom, u koreografiji Ilone Cvitić Kanceljak i Filipa Likića te uz autorsku glazbu Silvije Grilec, prikazuju 4 razine partnerskog odnosa kroz koje svi partneri na putu izgradnje kvalitetnog odnosa na svoj jedinstveni način prolaze.

Županjska publika predstavu će imati priliku pogledati u nedjelju, 14. studenog 2021. u Kino Mladost Županja s početkom u 20 sati. Ulaz je besplatan, a ulaznice se mogu preuzeti u Stanobirou na blagajni radnim danom od 7-14h i subotom 7-12h