Grad Županja partner 14. Međunarodnog sajma turizma “List”

sajam turizma list 2016 - kopija14. Međunarodni sajam turizma “List” održati će se u Lukavcu (BiH) od 12. – 14. svibnja 2016. godine. Suorganizator sajam je Općina Lukavac a ovogodišnji grad partner sajma je Grad Županja.

Sajam turizma “List” prošle je godine okupio turističke djelatnike iz cijele regije, a 130 izlagača iz Njemačke, Turske, Mađarske, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Makedonije, Crne Gore, Albanije i Bosne i Hercegovine predstavilo je svoje proizvode i usluge.

sajam-list - prostorU okviru sajma i ove će se godine održati tematska predavanja, prezentacije i okrugli stolovi vezani uz turizam, ponudu pojedinih gradova i regija te tradiciju i kulturu zemalja sudionika.  Prvoga dana sajma održati će se tradicionalni Festival hrane i pića a zadnjega dana Novinarska kotlićijada, 4. Sajamska biciklijada, te u večernjim satima koncert grupe Zabranjeno pušenje

Svoju ponudu u okviru ovogodišnjeg izdanja Sajma turizma “List” predstaviti će turističke zajednice s područja Vukovarsko-srijemske županije i PPS destinacija. Nastup na 14. Međunarodnom sajmu turizma “List” u Lukavcu (BiH) sufinanciran je sredstvima Hrvatske turističke zajednice. 
HTZ 2016 logo + slogan hrvatski_rgb
————————————————-
Više informacija o samom sajmu na: www.lukavacki-sajam.com.ba