Facebook stranica: 3021898531174   Google Reader 02961440683226515520  Twitter: tzzupanja  YouTube: tzZupanja 

Šokačko sijelo

Cesta Zlatne Niti

Žetva i vršidba u prošlosti

Festival glumca

granicari

Jubilarni 20. Festival glumca počinje 10. svibnja 2013. godine

20. Festival glumca Ovogodišnji jubilarni 20. Festival glumca održat će se od 10. do 18. svibnja u Vinkovcima, Vukovaru, Županji, Iloku, a bit će prikazano 16 predstava u službenoj festivalskoj konkurenciji, najavili su na tiskovnoj konferenciji, predsjednik Hrvatskog društva dramskih umjetnika Goran Grgić i izvršna producentica te asocijacije Marija Filipović.

Grad domaćin ovogodišnjeg festivala je Ilok, glumac domaćin festivala je glumica Helena Buljan, najbolju predstavu i najbolje glumce odabrat će žiri u sastavu Anja Šovagović, Kostadinka Velkovska i Dušan Gojić.

Izbornica Perica Martinović za jubilarno je izdanje festivala koji će se odvijati u Iloku, Vinkovcima, Vukovaru i Županji, odabrala 16. predstava.

Ovo je jedini festival u Hrvatskoj na kojemu je u središtu glumac, jer je glumac središte predstave, kazališta i svakog kazališnog događaja. Glumac je početak i zametak kazališnog čina, tijelo i duša piščeva djela. Glumac - i sam i kao mnoštvo - može s punim pravom reći "Kazalište to sam ja".

Program 20. Festivala glumca

 
Hrvatska turistička zajednica      Ministarstvo turizma RH      Turistička zajednica Grada Zagreba      Turistička zajednica Vukovarsko - srijemske županije      Udruga hrvatskih putničkih agencija      Putnička agencija Danubiumtours      Putnička agencija Polet      Društvo turističkih vodiča Vukovarsko - srijemske županije  

Gdje smo...

Etno Revija
Etno Revija