🎁 SKUPLJAJ LAJKOVE I OSVOJI NAGRADU BY ILOČKI PODRUMI 🎁

Ako ste mislili kako su klizalište, bogat glazbeni program i raznovrsna gastronomska ponuda jedino što smo vam pripremili na ovogodišnjoj ŽZB, ugodno ćemo vas iznenaditi.

😉

U ovo vrijeme darivanja i uz snažnu podršku Iločki podrumi pripremili smo za vas bogate nagrade koje možete osvojiti vrlo jednostavno. Sve što trebate napraviti jest uslikat se s okvirom Iločkih podruma koji se nalazi kod središnjeg stupa božićnog neba i objaviti fotografiju na vašim instagram ili facebook profilima uz obvezne oznake #zupanjskazimskabajka i #ilockipodrumi.

📸

Fotografije koje budu objavljene bez navedenih # neće se moći uzeti u razmatranje, a one s najviše lajkova osvajaju neke od sljedećih nagrada:1. Noćenje s doručkom u Dvorac Principovac u Iloku2. Noćenje s doručkom u turističkom naselju Stari podrum 2×3. Ručak u TN Stari podrum 3×4. Stručni obilazak Starog podruma s degustacijom 4xFotke objavljujte na svojim profilima sve do 29.12., a dobitnike nagrada proglašavamo 30.12. u 20:00 sati na ŽZB, te na našim društvenim mrežama.

🤩

Uključite se u nagradni natječaj, budite kreativni i fotkajte se s najbližima i prijateljima na ŽUPANJSKA ZIMSKA BAJKA 2021..

🥰

#zzb2021#urbanfest#ufzupanja#tzžupanja#gradžupanja

#nagradnaigra